La Norge leve!

Folk begynner så smått å bli klar over et par nye 4-bokstavers forkortelser: TTIP og TISA. Og det er ikke takket være våre største medier. Det er takket være at noen følger med i timen og gjør sitt beste for å advare folk om farene som truer oss fra våre forførte politikere. Vil folk lytte? Vel, mitt håp er dessverre synkende, selv om jeg fortsatt har en bitte liten spire av håp om at et under kan skje, men spiren skjelver i den voldsomme stormen, spesielt nå når vi skal få Likud inn i Europarlamentet.

Nå har vi fått enda en ny lekkasje, denne gangen fra Greenpeace i Nederland, og det handler om TTIP. De har lagt ut det hele for de som er interesserte i å laste ned og lære mer om galskapen:

Stephan Best
DOWNLOAD ALL (zip)

(Egentlig har jeg et spørsmål i forbindelse med denne lekkasjen: Hvorfor i all verden gjør en organisasjon (FN-tilsluttet NGO-organisasjon) som Greenpeace dette?)

Vi har en gruppe i Norge som jobber intenst for å drive litt folkeopplysning rundt disse hittil svært så hemmelige avtalene, Stopp TISA/TTIP, og et av deres medlemmer har skrevet et innlegg på gruppas Facebook-side, en tekst som synes å komme rett fra hjertet, og jeg ønsker å gjengi den her:


 

LA NORGE LEVE!!!

Hvor er dere norske folk som er så glad i landet vårt? Appellerer med stolthet til vårt flagg …

I disse dager er det lekket dokumenter fra TTIP-forhandlingene som viser at du må tolerere at den norske suvereniteten blir satt til side for handelsavtaler mellom EU og USA … Norge sitter ikke ved forhandlingsbordet, men vi må akseptere billig industrimat fra USA foran vår gode mat, produsert av den norske bonden, fordi vi er med i EØS. Vi må akseptere E-stoffer vi ikke vil ha og sprøytemiddelbruk vi ikke på noen måte ønsker.

Vi må akseptere at den norske arbeideren blir underlagt regler vi kjempet mot for flere generasjoner siden. Regjeringen applauderer avtalene som kun vil gagne de største bedriftseierne.

Vi må akseptere at norske lover blir tilsidesatt for EU-direktiver og at storselskaper kan saksøke vår stat og våre kommuner.

Hvor er dere norske folk??? Når dere er mer opptatt av ei lærkule i England og kjendiser enn å ta vare på det som er vårt land og overlevere det til våre barn i en bedre stand enn da vi overtok.
Hvor er pressen? Det var store opptog mot TTIP og TISA i 1. mai-togene … ikke et ord og et bilde i aviser og på TV.

NRK nevnte så vidt lekkasjene i Dagsrevyen, men mest med at motstanderne farer med tullball. Ligner på sensur …

Jeg har aldri før vært i nærheten av å være revolusjonær, men jaggu er jeg ikke sikker lenger …LA NORGE LEVE!

Takk til Liv Signe Navarsete og hennes stab for at de står på…….nå må vi alle trø til og spre budskapet …. EØS, TTIP og TISA må bli viktigste valgkampsak i 2017.


De med FB-konto kan lese det originale innlegget her:
LA NORGE LEVE

Akkurat nå har gruppa 13910 medlemmer. Kanskje hjelpe den til å bli enda større?

For de som hittil ikke har satt seg inn i hva TISA-avtalen handler om, kan jeg anbefale denne nettsiden som gir en kort oversikt:
Det du trenger å vite om TISA

TTIP_TISA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.