Adam Weishaupt

Det har vært stille på bloggen min en stund nå. Det skyldes ikke at det ikke har vært mer enn nok å skrive om, men derimot at jeg har hatt svært mye å tenke igjennom den siste tiden. Det har vært så mange tanker at det har vært vanskelig å konsentrere seg om bare ett emne. Det er et kaos av informasjon, og det er ikke lett å finne sin vei gjennom dette kaoset og samtidig forsøke å skille løgn fra sannhet.

Jeg vet ikke hvordan det oppsto, kanskje rett og slett en medfødt menneskelig egenskap, men helt fra jeg var ganske ung har jeg hatt en løgndetektor i meg. Mange, kanskje de fleste gangene har jeg ikke ønsket å lytte til den, for det kunne så lett gjøre livet ubehagelig. Noen ganger er det behageligere å leve i en fantastisk løgn enn i en brutal sannhet. Men lever man i en løgn må man før eller senere ta et oppgjør, samme hvor vondt og ubehagelig det er.

Flere og flere mennesker begynner omsider å forstå at noe må være helt riv, ruskende galt i vår verden i dag. Noen begynner også å forstå at verdens befolkning er på vei til totalt å miste enhver form for frihet, med andre ord at vi er på vei til en fullstendig slavetilværelse. Store deler av denne gamle planen det her handler om, er allerede gjennomført, uten at noen har forstått hva som har skjedd, bare noen ytterst få har hatt nok forstand og kunnskap til å forsøke å advare mot konsekvensene av hva som har skjedd, og hva vi er blitt tillært, kan føre til – og de få som har forsøkt har ofte blitt fullstendig ignorert, eller fullstendig latterliggjort, noen ganger enda verre. Deres budskap har vært så ubehagelig at vestens folk foretrakk å fortsette å leve så behagelig som de gjorde, uten tanke på morgendagen, og hvilken verden deres barn og barnebarn skulle vokse opp i. Vesten har jo for en stor del vært gjennom en svært behagelig periode etter andre verdenskrig, og folk har latt seg dysse ned i en tornerosesøvn som de ikke ønsker å komme ut av. De tror i ramme alvor at livet vil fortsette å være så «koselig» og «fritt» i all evighet. Mer feil kan ingen ta!

Vi nærmer oss nå bunnen av trappa som fører oss ned til et dramatisk skifte av menneskelig liv og eksistens. Hvordan kan folk vekkes opp til å forstå hva som egentlig skjer? Kanskje burde man ikke plage dem, for det er mulig de allerede har sovet for lenge til at noen kan få stoppet utviklingen, og derfor har fortjent hva som kommer. I sin travle og nytelsesrike og -syke tilværelse merker de ikke hvordan fotlenkene nesten umerkelig lukker seg rundt deres ankler på vei ned i mørket.

Hvordan startet galskapen?

Her kunne jeg selvsagt begynt for noen tusen år siden, men da ville det blitt et helt bokverk, og et slikt bokverk ville være så ubehagelig at ingen ville ønske å lese det. Derfor må jeg ta det i små biter, og jeg nøyer meg denne gangen med å gå tilbake til Adam Weishaupt. Han ble født i 1748 i Ingolstadt. Han var født av jødiske foreldre. Hans far døde da han var bare 5 år gammel, hans gudfar, Johann Adam Freiherr von Ickstatt, kurator ved det jesuittdominerte Universitetet i Ingolstadt, tok seg av ham. Farens ønske var at han skulle vokse opp som jesuitt, men han konverterte allikevel til protestantisme under sin studietid, noe som må ha vært håpløst å fortsette med ettersom han var mer en tilhenger av Talmud, men det var muligens måten til å komme inn i frimureriet. Det har vært spørsmål rundt hans navn. «Adam» betyr jo «den første mann», «weis» betyr jo «å vite», og «Haupt» betyr leder. Kanskje han vokste opp med en følelse av at han skulle redde verden som den nye Messias? Dette har jeg ikke gravd noe i. Internett er fullt av informasjon om Weishaupt, både løgner og sannhet, spesielt siden han i sin opposisjon til autoriteter ønsket å danne en forening som selv skulle være en autoritet. Først ble han tatt inn som frimurer i 1774, enten i Hannover eller München, men han mente at denne ordenen forsto altfor lite av det okkultes (det skjultes) betydning i deres seremonier, og grunnla derfor sin egen organisasjon i 1776, først kjent som «The Order of Perfectibilists», men senere ble kjent som «Ordo Illuminati Bavarensis», forkortet til «Illuminati».

Mange så på Illuminati som satans tjenere, med det endelige målet om en full dominans over verden, og å bringe satans herredømme til Jorden. At han var sterkt dominert av en eller annen “religiøs”-fanatisk følelse er det vel neppe tvil om, og han ønsket nok selv å være autoriteten på området. Han var sannsynligvis også tidlig ute med sine tanker om en form for sosialisme/kommunisme for å styre og kontrollere folk, og det er vel mulig at det var disse tankene som senere ble videreutviklet av Karl Max.

Illuminati-medlemmer ble arrestert av den bayerske regjeringen i 1786, og offentlig avslørt i 1787, og så forbudt. Weishaupt ble tidlig medlem av en frimurerlosje i München, og bidro med tiden til store endringer av frimureriet.

Det finnes en bok på norsk, «Den store sammensvergelsen – Historien om det hemmelige selskapet Illuminatus og dets mange ugjerninger», først utgitt i 2007. Den er skrevet av Øystein Sørensen, professor i historie ved Universitetet i Oslo. Jeg har ikke lest denne boka, men den kan muligens være til god nytte for de som ønsker å finne ut mer om Illuminati-bevegelsen skrevet på norsk. Den kan kjøpes HER. At denne boka må inneholde sprengstoff bevises gjennom Skeptiker-bevegelsens sterke innsats for å benekte innholdet i den og å omtale forfatteren som en konspirasjonsteoretiker i Didrik Søderlinds omtale av boka. Skeptiker-bevegelsen liker absolutt ikke at det kommer noen som helst kritikk av sionismen eller dens bakgrunn, for ikke å snakke om alle dens misgjerninger. Alt tyder på at de er sterke beskyttere av sionismen, dens hvite riddere.

Var Weishaupt grunnleggeren av det vi i dag ser på som terror? Han forsto fullt ut hvor viktig terror var for å holde kontroll på mennesker. Du kan samle saueflokken når du bare klarer å frembringe en stor og truende nok fare.

I tiden nær opp til den franske revolusjonen sa Marquis de Luchet, som var motstander av Illuminati men tilhenger av den kommende revolusjonen, i en tale:

“There exists a conspiracy in favor of despotism, against liberty, of incapacity against talent, of vice against virtue, of ignorance against enlightenment. This society aims to govern the world.”

Var det Adam Weishaupt og hans frimurere/Illuminati som sto bak den franske revolusjonen i 1789? Mye tyder på at de kan ha stukket den brennende fyrstikken inn i det bålet som var blitt bygd opp med deres hjelp.  Skal man selv få makt, må man knuse den eksisterende makten. Det er vel heller ikke til å unngå at man antar at sionismen, da den etter hvert kom til makt, tok til seg mye lærdom fra Weishaupt. Hva slags betydning hadde Weishaupt på ettertidens frimurerlosjer? Å finne sannheten om frimureriet og dets utvikling gjennom de siste par hundre år er vanskelig, og man får i hvert fall ikke noen hjelp fra Wikipedia (noe som er selvinnlysende).

Mye kan tyde på at Adam Weishaupt selv oppriktig så på sine meninger og gjerninger som det eneste som var riktig og viktig for vår verden, men fanatisme gir alltid dårlig gangsyn. Han var forresten også kjent under sitt selvvalgte navn “Brother Spartacus”.

Dette var noe av bakgrunnen til en person jeg mener har hatt svært stor påvirkning i ettertiden, først i Europa, og så spredningen til USA. Han kan vel sies å ha vært med på å legge bakgrunnsteppet for mange revolusjoner og kriger vi i ettertiden har sett skje. Men han var ingen ensom fugl, og det håper jeg å komme nærmere tilbake til en annen gang.

2 kommentarer til “Adam Weishaupt”

 1. Det gjør ikke noe om det ikke kommer så tett med innlegg, Ingrid, så lenge de tar opp så viktige saker som de to siste!
  Cherep-Spiridovich skrev i The Secret World Government, or “The hidden hand” (1926) på side 43:

  Wilhelmsbad was a palace of Landgrave Frederick of Hesse-Cassel, Grand Master of the Bavarian Free-Masonry, whose “alter ego” and practically Minister of Finances and Foreign Affairs was the same Amschel Mayer the future Rothschild I., the World Emperor and World Assassin.
  Adam Weishaupt (a Jew), Mirabeau, Rousseau and numberless actors in the events at the end of the 18th century were nothing but hired agents of the Invisible Judeo-Mongol Supreme Government, (the Hidden Hand) as are the Miliukovs, Kerenskies, Trotzkies and other world traitors salaried by the Jews for the extermination of Christendom by any means. But instead of losing time over them, let us acquaint ourselves with the Rothschilds.

  Mange har vært fullstendig klar over virkeligheten, og har gjort alt de har kunnet for å opplyse folk om at historien slik den er presentert, kun er en forfalskning. Problemet har vært at de fleste har vært utsatt for jødenes forferdelige trang til bokbrenning, en tradisjon de nå har tatt med seg inn i sitt egendominerte Internett. Amazon.com er en av deres arenaer for ivrig bokbrenning, Wikipedia en annen. De svarte skyene etter denne kremeringen forpester hele jorda. Et av de siste eksemplene er hva Amazon gjorde med boka til professor James Fetzer, som handlet om false flag-operasjonen i forbindelse med Sandy Hook.
  http://jamesfetzer.blogspot.no/2015/11/nationwide-media-blackout-on-amazons.html
  Med tanke på alle de jødiske skuespillerne som spilte sine roller etter den falske skoleskytingen, er det kanskje ikke så merkelig at det jødiske Amazon brenner alle bøker som setter fokus på svindelen? Her er et lite utdrag om Amazon fra en glimrende artikkel hos Radio Islam:

  The gigantic American online retailer Amazon.com with influence on destribution of not only media products such as books, music, films but all kinds of products, is firmly under Jewish control. Jeff Bezos – who is both founder and present CEO of the company – is an open Jew and as such an important part of the Jewish media power network in the world, exerting influence but criminal to criticise.
  The official Jewish news site The Jewish Press brands him simply as “Amazon’s Jewish CEO Jeff Bezos”. See for instance the articles “Four of Top Ten Net Worth Gainers Are Jewish” (The Jewish Press, December 23, 2013) and “Jewish Efforts to Save Washington Post Date Back to 1933” (The Jewish Press, August 7, 2013).
  Apart from control of Amazon.com and its subsidiarys such as the British version Amazon.co.uk, Bezos’ company also controls Appstore, LoveFilms (online film streaming) and the Internet Movie Database (IMDb).Jeff Bezos is a celebrated man in the Jewish circles, the Jew-oriented site Jewish World Review for instance promotes “The 20 smartest things Jeff Bezos has ever said” (March 12, 2014).And when a Jewish Rabbi writes a complaint toAmazon on their services Bezos himself – the top company executive – promptly answers personally. The fact even highlighted in the article “How a Rabbi Got Amazon CEO Jeff Bezos to Respond to an Email” (The Algemeiner, March 10, 2014); “Bezos replied by saying he would relay the rabbi’s recommendation and kind words to the Amazon team.”
  Even the Executive Vice President & CEO of the Zionist entity World Jewish Congress writes to Bezos. The WJC article “Don’t sell books that deny the Holocaust, WJC urges Amazon.com” (WJC Website, October 17, 2013) tells of Singer writing a personalized letter directly to Jeff Bezos:

  The World Jewish Congress today demanded that Amazon.com remove from its website books that deny the Holocaust and promote anti-Semitism and white supremacy.

  Already in the early 2000’s Amazon’s connection to Israel was in focus. See the letter to Amazon protesting the connection and the article from the David Irving website “Jerusalem Post ordered to stop claiming Amazon supports Israel” where threats from consumers forced Amazon to try to distance itself.
  There have since been other sites doing the connection between Amazon and Israel. The official Zionist site of “The Israel Forever Foundation” runs the ad “Support Israel Engagement By Shopping At Amazon” stating:

  Now when you shop at Amazon.com, you can contribute to The Israel Forever Foundation as an expression of your commitment to the personal connection to our one and only Jewish State!

  The tool is the AmazonSmile function whereby (according to Amazon themselves) “Amazon donates 0.5% of the price of your eligible AmazonSmile purchases to the charitable organization of your choice”. Thus The Israel Forever Foundation according to that logic is a charitable organization!
  Click to enlarge screensaved ad from “The Israel Forever Foundation”

 2. Beklager et sent svar, gikk rundt og trodde at jeg allerede hadde svart!
  Det er viktig at folk begynner å forstå hvordan verden er skrudd sammen, hvordan det store maktapparatet virker, og hvem som driver det. Men det virker som en ganske håpløs oppgave, siden folk ikke ønsker å vite verken sannheten eller virkeligheten, illusjonen er mye lettere å leve med – et “hode-i-sanden”-liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.