Demokrati? Valgfrihet?

Når man først har oppdaget Mark Passio, slipper man ikke så lett taket i ham. Han er sterk, så sterk at jeg må ha noen pauser innimellom, før jeg igjen lytter til ham. Som tidligere medlem i en satanistisk kirke, har han fått en dyp bakgrunnskunnskap. En kunnskap om okkultisme folk flest ikke tar på alvor, selv om den omgir dem daglig, også i de høyere gradene av frimureriet.  Ordet okkultisme betyr “kunnskap om det skjulte”.

I dag lytter jeg til et enormt sammendrag på hele sju timer, og jeg har seks timer igjen. Etter drøyt en time, kommer denne illustrasjonen opp:

dialectics

Denne illustrasjonen er så enkel at de fleste bør kunne skjønne poenget med den. Mange tror at de har et reelt valg når de går til valgurnene, for det er hva de har blitt fortalt av sine autoriteter, men det endelige resultatet vil bli det samme uansett hvilket av de etablerte partiene vi stemmer på, det som kan variere noe, er veien dit. Noen veier er litt raskere enn de øvrige. Så hvor er den reelle valgfriheten? 

Som nasjon er Norge så bundet opp i internasjonale avtaler som allerede er gjort, at vårt bevegrom for selvstendige handlinger har skrumpet inn til nærmest ingenting av særlig betydning. Når de mektige sier “DANS!”, ja, så danser vi, eller rettere sagt: våre “valgte” politikere danser på våre vegne. Vår frihet er en illusjon, og har vært det så lenge at det smerter bare å tenke på det.

Nordmenn liker å se på seg selv som en fredelig nasjon, men er vi egentlig det i dag? Gjennom folkets mangel på protester, er vi i dag en nasjon som deltar i nedslakting av uskyldige mennesker i angrepskriger gjennom NATO, et organ som skulle være til vårt felles forsvar, men har utviklet seg til å bli et angrepsorgan (noe som sannsynligvis var planen hele tiden, i den store planen skjer ingenting tilfeldig). Er dette noe vi kan endre på gjennom våre såkalte demokratiske valg? Ønsker nordmenn flest å være delaktige i drap på uskyldige mennesker? Ønsker vi virkelig å øke fattigdommen hos oss selv og i andre land? Hvorfor støtter vi fascistene i Ukraina? Støtter vi dem fordi makteliten i USA/Israel forteller oss at vi skal gjøre det? Aksepterer vi en masseutryddelse av russere? HVEM er de som hater Russland så dypt? Ligger det noe å forstå i historien? Er DU villig til å støtte nedslakting av uskyldige mennesker? Taushet er aksept.

I første avsnitt sa jeg at “Ordet okkultisme betyr “kunnskap om det skjulte”.” Mange tror at det skjulte ikke eksisterer. FEIL! Det har eksistert gjennom tusenvis av år, men bare noen få utvalgte har hatt tilgang til det skjulte. Kunnskapen har vært skjult for alle unntatt disse utvalgte.

Mark Passio snakker også veldig mye om hvordan vi blir lurt trill rundt gjennom inntrykk vi mottar (radio, TV, film, mainstream media, politikk osv.). Vi er ekstremt sårbare og lett påvirkelige for inntrykk og påvirkninger som tilføres oss. For å forstå dette, må vi også forstå hvordan vår hjerne og våre følelser jobber. Man vil kunne lære noe av Mark uansett hvilken av hans utrolig mange videoer man velger å se eller lytte til.

Her er videoen jeg lytter til akkurat nå:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.