All grunn for frykt

Be Very Afraid: “We the People” of the United States and it’s United Kingdom lapdog

Det finnes to gamle maktsentre som fremdeles gjør alt de kan for å kontrollere verden. Først ute var The City i London, makten bak Englands imperialisme. De påvirket “den nye verden”, USA, og i dag sitter det andre maktsenteret, det kraftigste, i Washington DC med den politiske og militære makten, og New York med pengemakten. Disse sterke maktene har ett felles ønske: Full kontroll over menneskeheten og vår klode. Menneskeheten har i tusenvis av år lidd under maktbegjæret til noen få gale mennesker, spesielt i det vi kaller “den gamle verden”.  Vil menneskeheten noen gang kunne få tilbake sin frihet? Kanskje har vi aldri hatt noen reell frihet? Dersom vi ønsker frihet, må vi i så fall gjøre noe med det selv, for maktgale mennesker gir ikke frivillig fra seg makt.

Felicity Arbuthnot sier i artikkelen på Global Research (linken øverst):

For those who thought it was only nations “far away of which we know nothing” which the Obama, Clinton and Bush regimes, Tony Blair in Britain and his declared “heir” David Cameron destroyed – in the guise of bringing them the now dreaded “freedom, liberation and democracy” – this political cartoon is a wake up call for “We the people” of the United States and it’s United Kingdom lapdog.

Be very afraid.

be_afraid

I artikkelen under bildet har også professor Michel Chossudovsky noen viktige ord å komme med.

The Big Lie becomes the Truth. Realities are turned upside down.

War becomes peace, a worthwhile “humanitarian undertaking”,

Peaceful dissent becomes heresy.

Acceptance of poverty, social inequality and the police state for “the good of mankind” is the consensus. “The American people have spoken”.

The objective is to create an atmosphere of fear and insecurity, with a view to upholding the New World Order.

And that only beginning.

Det er ikke bare amerikanere og briter som bør være redde. Også vårt eget land er endel av denne globaliseringsprosessen, og vi ser det tydeligere for hver dag som går. Dessverre er det mange som ikke evner å se tegnene, og de vil få en stor og ubehagelig overraskelse når virkeligheten går opp for dem.  Vår frihet innskrenkes dag for dag, tiltak for tiltak. Pressen er kneblet, og bringer stort sett bare propaganda for elitens ønsker. Vårt politi blir bevæpnet. “Forsvaret” og politiet blir trent opp til å stoppe eventuelle protester fra folket. Dissidenter blir latterliggjort. Ytringsfriheten strammes gradvis til. Det bedrives en lydighetstrening av folket. Oppveksten til våre barn blir mer og mer sentralstyrt gjennom nøye planlagte metoder. Utdanningen gir forhåndsgodkjent kunnskap. Ingen trenger å kunne mer enn hva som er nødvendig for deres framtidige jobb. Fritiden skal brukes til meningsløse fornøyelser og ikke søken etter kunnskap. Våre nasjonale rettigheter selges ut til de store selskapene, slik som fiskerettigheter, skog, vann, land, helse, osv. Til og med barnevernet privatiseres (gjennom bl.a. svenske Wallenberg-familien), så nå skal noen tjene gode penger på å fjerne barn fra deres familier.

Vi er blitt lært opp til å tro at større = bedre, og derfor har vi sentralisert samfunnsfunksjoner i flere tiår. Blir det virkelig bedre, mer effektivt og mer lønnsomt med sentralisering? Mitt svar et et klart NEI!  Ikke for folket! Vi får bare mer sentralisering av makt. Innbyggerne vil få større og større problemer med å påvirke vår felles utvikling. Vi fjernes fra makten, og gjennom stadig nye regler og lover tvinges vi til å tilpasse oss nye systemer. Aldri har vi kunnet straffes og bøtelegges for flere forhold enn i dag.

Hva kan vi gjøre? Er det på tide at vi tar tilbake våre små samfunn, der vi selv kan være med på å påvirke utviklingen? Jeg øyner et lite håp, for det er folk som begynner å bli lei sentralisering. Innen noe så viktig som mat og kosthold ser vi nå at folk ønsker “kortreist” mat. de ønsker å møte produsentene, og flere og flere ønsker kollektiver for dyrking der de selv kan hente sin “egen” mat. I USA ser vi at McDonald’s sliter svært tungt, folk ønsker å spise mat der ingrediensene ikke er GMO-produsert. Dette har gitt framgang til en ny kjede, Chipotle Mexican Grill, som har satset på mat uten GMO og giftstoffer:

“When it comes to our food, genetically modified ingredients don’t make the cut,” says an official announcement on the Chipotle website. “…[T]he food we serve should be made with ingredients raised with care for animals, farmers, and the environment. We’re doubtful that the GMO ingredients that used to be in our food meet these criteria.”

Så det finnes små lyspunkter, og jeg håper de vokser fort.  Vi må ta tilbake vår makt, ellers vil våre etterkommere bli slaver i en form vi knapt kan tenke oss i dag, vi som har vokst opp i en fredelig tid med forholdsvis stor grad av frihet. Innskrenkningene i vår frihet har skjedd og skjer så gradvis at de kan være vanskelige å få øye på for et utrent øye.

La oss stoppe utviklingen der kommunene blir styrt av staten, som igjen blir styrt av globaliseringseliten! La oss ta tilbake vår nasjonale og kommunale frihet, la oss igjen bli et samfunn og ikke et AS NORGE, drevet av krefter utenfor landet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.