“The Bride of Frankenfood”

Selv demokrater som har blitt programmert til blindt å følge Hillary Clinton, får hakeslepp etter hvert som de finner ut hvem hun egentlig er. I hvor stor grad folk er fullstendig hjernevasket – og uvitende – kommer tydelig fram i videoen nedenfor.

Men hva er det så som gjør henne til “The Bride of Frankenfood”? Det skyldes hennes svært så bevisste støtte til den største produsenten av “Frankenfood”, GMO-selskapet Monsanto. GMO står for genetisk modifisert organisme. Det er vel ikke mange som ikke har hørt om GMO, men hvor mye kunnskap folk har ervervet seg på området er nok en helt annen sak.

Denne gangen skal jeg ikke gå så dypt inn på hva Monsanto egentlig er og hva de står for sett fra et menneskelig synspunkt. Jeg har ønsket å skrive om Monsanto i mange år, men har kviet meg for å rote i all den ondskapen dette selskapet står for.  Kanskje på tide å komme i gang?

Det er verdt å nevne at også Norge, via Oljefondet, støtter denne bedriften. Oljefondet hadde kjøpt seg inn med 2,4 mrd. kroner pr. 2014. Bill Gates har 500.000 aksjer i Monsanto, og støtter dem i tillegg med forskningsmidler, slik at spredningen av genmodifisert mat kan økes.

Imponert over folks kunnskaper? Men hvor skal folk få kunnskaper fra, all den tid de store mediene, både aviser og TV, ikke forteller folk sannheten, men tvert imot villeder dem? Medier står for propaganda, de skal lære oss hvordan vi skal tenke og hva vi skal mene. Enda en gang kan jeg bare si: Takk for Internett! Håper det vil vare lenge, men eliten begynner å føle seg ubekvemme over hvilken kunnskap folk får tilgang til, så nå er det vel bare å vente og se hva de vil gjøre for å stoppe denne frie informasjonsflyten.

Ønsker du å vite mer om Hillary Clintons forhold til Monsanto og GMO? Les mer i denne artikkelen:

Hillary Clinton Pushes GMO Agenda, Hires Monsanto Lobbyist, Takes Huge Dollars from Monsanto

Ønsker du å lese norske artikler om Monsanto og GMO er dette et ypperlig sted:

GMO-nyheter

Steigan har også hatt noen opplysende artikler:

Monsanto-gift funnet i morsmelk

Monsantos plantegift kreftframkallende sier Verdens helseorganisasjon

San Diego saksøker Monsanto

Ukraina: Monsantos krig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.