Den offentlige terrors galskap

Hvem er det som er de virkelige terroristene i dag? Er det enkeltmennesket, eller er det makten?

Personlig er jeg ikke det minste i tvil om at terroren kommer ovenfra, fra de med den største makten. Så spres frykten nedover i befolkningene på en slik måte at folk aksepterer stadig sterkere inngripen og kontroll i deres liv, og de lærer å akseptere helt unødvendige innstramninger både på frihet og økonomi.

Hvilke midler brukes i hovedsak for å skremme folk til en slik ønsket og total lydighet, der folk skremmes så kraftig at de blindt aksepterer alle innstramninger på frihet og økonomi?

Det er mange områder dette skjer på, men det er to områder der terrorveldet styrer kraftigst: Skremsler om terror og klimaendringer, to områder som skal sette verden i brann. De gir oss til og med skylden for at det er vi, verdens vanlige mennesker, som er skyld i klimaendringer! Det er tydelig at vi skal fylles med skyldfølelse for det meste vi gjør. Og terrormerket blir hengt på enkeltmennesker og små grupper. Den eneste synlige terrorgruppen med mange deltakere og god økonomi er i dag IS (også kalt ISIL, ISIS). Den ironiske virkeligheten er at denne gruppen er bygd opp og finansiert nettopp av denne makten jeg snakker om! De må jo gi oss noe å føle frykt for. Dessuten hjelper denne gruppen makteliten til å oppnå sine mål, bl.a. i land der eliten ikke er fornøyd med de sittende styresmaktene når de ikke ønsker å underlegge seg elitens makt og kontroll.

Så langt det har vært mulig har små barn vært skånet fra å bli pådyttet denne terrorfrykten. Men nå skal også de formes i fryktens grep. “Den skal tidlig krøkes som god krok skal bli.”

Dagsrevyen på NRK  hørte jeg i går at nå skal vår små barn skremmes helt fra tidlig barndom, slik at de kan preges lenge før de er i stand til å forstå noe som helst av virkeligheten. NRK har også en artikkel om dette:
– Må øve på skyte- og gisselepisodar i barnehagen

Selvsagt har Dag Thomas Gisholt, ekspedisjonssjef i barnehageavdelingen i Kunnskapsdepartementet, allerede gått ut og fortalt at barnehagene har fullstendig misforstått deres intensjoner. Misforstått hva da?

I artikkelen legger jeg merke til at de sier “– Dei siste tiåra har det vore fleire alvorlege skyteepisodar ved utdanningsinstitusjonar i land som Noreg kan samanlikne seg med.” Jeg mener at vi ikke på noen måte kan sammenligne oss med land som USA, for det er jo der disse episodene (ofte med hjelp av skrekkskaperne) har oppstått. Men med en bevisst styring fra norske styresmakter er det ikke umulig at slikt vil kunne skje også i Norge. De ønsker jo så inderlig å tjene og lystre sin storebror! Vi har jo allerede fått vårt første kraftige varselskudd: 22.07.11. Hvem var det som ønsket å skremme oss den gangen? Det er vel ikke så mange som tror at én eneste gal mann kunne stå bak dette nøye planlagte angrepet og de grusomme handlingene begått mot ungdommer?

Går verden inn i en global skrekkversjon som er verre enn hva de fleste kan forestille seg i dag? Når en liten – men svært mektig – elite skal ta makt over kloden kan jeg ikke se for meg at det kan by på noe som helst godt for flertallet av verdens befolkning. Men hva vil denne mektige eliten gjøre den dagen folk ikke orker å la seg skremme mer? Hva gjør de når folk ikke lenger har økonomi til å låne deres penger eller å kjøpe deres varer? Hva skal de da leve av? Kan dagens elite være en kreftsvulst som er i ferd med å ta livet av seg selv?

2 kommentarer til “Den offentlige terrors galskap”

 1. Flott, Ingrid! En særdeles viktig sak, og med fare for å “sitere ihjel” kommentarfeltet her, er det ikke til å komme fra at det er mange kloke hoder som allerede har sagt like kloke ord om det som skjer.

  The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary.H. L. Mencken

 2. Takk for et viktig sitat 🙂

  Her har jeg et annet som omfatter det samme, det å skremme folk til lydighet. Det ble referert av en sveitsisk diplomat fra Bildergmøtet i Evian, Frankrike, 21. mai 1992, etter utskrift av lydbånd, visstnok noe omdiskutert, men passer med Kissingers ondskap og forakt overfor menneskeheten. Det er flere land som har anmeldt Kissinger for krigsforbrytelser, men som kjent gjelder ikke våre lover for alle. Journalist Lars Backe Madsen i Dagens Næringsliv omtalte Kissinger som hjernen og drivkraften bak prosjektet Bilderberg. Det med hjernen stemmer neppe, siden Bilderberg-møtene ble startet allerede i 1954. Det er et lite avsnitt om opprinnelsen på Wikipedia, men av en eller annen grunn ønsker de ikke å nevne Rockefeller. Men noen få opplysninger har de allikevel:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group#Origin

  Her er sitatet:
  “Today American’s would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful. This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.