Endelig: Kjendisprotest mot EØS

Lenge har jeg trodd at nordmenn var ute av stand til å protestere mot den uretten som skjedde mot vårt folk, som etter tydelig å ha sagt nei til EU allikevel viste seg å være snikinnmeldt i EØS. Det ble som Gro Harlem Brundtland sa etter folkets nei til EU i 1994: Det finnes andre måter. De “andre måtene” viste seg altså å være gjennom EØS.

Nå har faktisk noen av Norges kjendiser tatt sjansen på å stå fram med sine meninger, og takk for det! Kanskje på tide å kreve en ny folkeavstemning, denne gangen om medlemskap eller ikke i EØS? Jeg har håp om at folket faktisk har begynt å gjennomskue hva EU-makten egentlig står for, spesielt etter å ha sett hvordan Hellas har blitt behandlet.

Jeg har vært medlem av NEI til EU i årevis, og nå håper jeg de griper sjansen til å vise muskler!

Artikkelen i VG i dag:

Kjendis-opprør mot EØS

Nei til EU krever ny folkeavstemning

Et stort beite kjendiser står nå frem og for å få deg til å bli motstander av EØS-avtalen.

Hva har tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen, sjakkviter og skribent Hans Olav Lahlum, høyesterettsadvokat Harald Stabell, artistene Ida Maria og Don Martin, forfatterne Vigdis Hjorth, Amal Aden, Gert Nygårdshaug og Kjartan Fløgstad til felles?

Les resten via linken ovenfor.

Listen over de som har skrevet under finnes i slutten på artikkelen.

For de som ønsker å delta i protesten, er en aksjon i gang:
Opprop: Ut av EØS!
Du kan signere HER.

Et lite hjertesukk til slutt: Jeg ønsker at det blir slutt på å snakke om venstre- og høyresiden i norsk politikk. Hva er egentlig forskjellen? Jeg ser ingen forskjell lenger, begge siders politikk synes å føre oss i samme retning, til samme mål, bare på litt forskjellige måter. At de i det hele tatt krangler, er bare et av de mange politiske spillene som framføres overfor folket, slik at vi skal tro hva de sier. Høyre har blitt venstre og venstre har blitt høyre – politisk kaos! La mennesker være mennesker, og gi oss mennesker til å styre vårt land, og ikke politiske idioter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.