“Politisk korrekthet” også i Kanada

New Democratic Party (NDP) i Kanada har sparket sin kandidat Morgan Wheeldon. Hvorfor? Jo, han turte å være ærlig nok til å si hva så mange mennesker mener, men ofte ikke tør å si høyt:

One could argue that Israel’s intention was always to ethnically cleanse the region — there are direct quotations proving this to be the case. Guess we just sweep that under the rug. A minority of Palestinians are bombing buses in response to what appears to be a calculated effort to commit a war crime.

Tar han feil? Eller er sannheten noe som må undertrykkes for at alt skal være politisk korrekt sett gjennom undertrykkernes øyne?

Hvem er de som bestemmer hva som er politisk korrekt?

Les hele historien på Huffington Post, 9. aug. 2015:

Morgan Wheeldon, NDP Candidate, Resigns After Israel Remarks Surface


Men kanskje er det ikke likhet for alle? Mens en kandidat blir sparket, får en annen fortsette, i hvertfall foreløpig:

 

2 kommentarer til ““Politisk korrekthet” også i Kanada”

  1. Han har rett i at de har sagt dette selv. Det er ikke tvil om hva som er deres plan. Folk må få opp øynene for hvor verdens senter for menneskeforakt og -hat er. Det er ikke “lovlig” å ta opp dette temaet i Norge, og det er sikkert ikke bedre stilt i Canada.

    1. Det er flere land hvor det allerede har blitt forbudt, og kan straffes, i dag. Jeg tror Kanada kan være et av de landene. De er jo lillebroren til USA, så det er vel ikke så merkelig. Heldigvis har vi fortsatt litt ytringsfrihet her i Norge, men det vil nok ramme også oss etter hvert. Det er jo merkelig at det skal være forbudt, eller bortimot forbudt, å snakke om de onde kreftene som rir vår verden. Men det er vel prisen folket må betale i de landene der deres politikere har solgt sin sjel til makten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.